Over LIFT

De eerste stappen

LIFT is een initiatief van Lukas en Hanne die sinds eind 2017 in Lievegem wonen en een losgelaten hobby terug wilden oppikken in de nieuwe buurt. In augustus 2018 werden de kriebels te groot en zijn dan ook de eerste stappen gezet richting LIFT. "De vette schijven", een vriendengroep waarbij we het frisbeevirus te pakken kregen, waren ook heel enthousiast om hun schouders onder LIFT te zetten. Gezien hun enthousiasme is er beslist om het direct professioneel aan te pakken.

Samen met de hulp van onze medeoprichter, Lieven, is "Lievegem Frisbee Team vzw" in september 2018 tot leven geroepen. In ons eerste jaar konden we al rekenen op een 20-tal actieve leden, deelname aan 3 toernooien en verschillende vriendschappelijke oefenwedstrijden! Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij het vertrouwen dat we kregen van onze allereerste sponser OC Silversmet, bedankt!

Iedereen welkom

Iedereen is welkom bij LIFT. Nog nooit een schijf in je handen gehad of gegooid? We starten bij de basis en iedereen evolueert op zijn eigen tempo. Heb je toch al wat ervaring of ben je gewoonweg professional? Deel gerust je kunnen om de groep te verbeteren! We staan op ieder moment open voor nieuwe enthousiastelingen en zorgen dat je mee kan met de groep. Wat heb je nodig? Een goed paar loopschoenen, bij voorkeur voetbalschoenen, voor in het gras. Er wordt wat afgelopen tijdens een training of wedstrijd, dus naast techniek is conditie en spelinzicht een belangrijke factor.

Ambities

We gaan voor plezier, vriendschap en groeien als een team. Er zijn geen intenties om een professionele ploeg te vormen. Trainingen zijn dan ook eerder toegespitst om conditie en techniek te verbeteren. Daarnaast vormen vriendschappelijke wedstrijden de ideale voorbereiding voor het grotere werk.

Lukas

Oprichter / Voorzitter

lukas@lift-it-up.org

Hanne

Oprichter / Jeugdwerking

hanne@lift-it-up.org

Lieven

Oprichter / Penning

lieven@lift-it-up.org

Jeroen

Wedstrijden / Tournooien

jeroen@lift-it-up.org

Samyr

Coach jeugd

samyr@lift-it-up.org